Over ons

Service Pack B.V. is dé specialist van A t/m Z.

Wij lossen uw verpakkings- en afwerkingsproblemen op! Samen met u gaan wij tot het uiterste.

En dan hebben we slechts een tipje van de sluier geheven.

Service Pack B.V. is in 1994 opgericht en beschikt heden over ruim 25 jaar kennis en ervaring om met de juiste capaciteit een oplossing te bieden voor uw product uitdaging(en). Wij zorgen daar voor.

Onze organisatie stelt professionaliteit en kwaliteit dagelijks op de proef. Men is betrouwbaar en zeer flexibel in haar diensten waardoor ad hoc schakelen dagelijks de revue passeert. Onze processen die onze dienstverlening sterk maken gebeuren zowel handmatig als machinaal op één van onze productielocaties op het industrieterrein Vosdonk te Etten-Leur. Daarnaast beschikken wij over een mooie ondersteuning vanuit onze thuiswerkers welke wij dagelijks inzetten voor handzame processen. Zo vormen wij samen een sterk team met korte lijntjes.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken en zelf te beleven wie wij zijn en waar wij voor staan. De koffie staat altijd voor u klaar.

MVO

Maatschappelijk ondernemen is een beleid welke steeds vaker gewenst is om door te voeren binnen verschillende organisaties. Ook Service Pack B.V. maakt zich zeer sterk op dit vlak door een brede samenwerking aan te gaan met verschillende sociale werkplaatsen, thuiswerkers, de reclassering en het UWV. Bovendien zijn wij zelfs erkend als leerwerkbedrijf. Service Pack blijft zich hierin ontwikkelen en maakt zich ook sterk voor uw organisatie.

Service Pack volgt ook de ETI-code. De ETI Base Code is gebaseerd op de conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) en is een internationaal erkende code voor ethische arbeidspraktijken.

Daarnaast houden wij rekening met de effecten die onze bedrijfsvoering heeft op mens, milieu en maatschappij. Wij gaan bewust om met onder andere ons energieverbruik, het scheiden van afval en recycling.

Sinds 2020 zijn wij trots lid van MetWerk, waarmee wij ons sterk inzetten om iedereen een eerlijke kans in de arbeidsmarkt te bieden. Gemiddeld 50% van onze dienstverlening wordt uitgevoerd door mensen met diverse MVO-achtergronden.

Heeft u vragen over ons MVO-beleid? Wij horen het graag! 

Service Pack B.V. is gecertificeerd volgens:

Bekijk certificaat
Bekijk certificaat
Bekijk certificaat
BEKIJK CERTIFICAAT

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Op dit moment werken er 40 vaste medewerkers welke wij dagelijks opschalen met onze vaste uitzend- en detacheringsbureaus tot zo’n 150 medewerkers uit een vaste poel. Daarnaast beschikken wij over ruim 250 thuiswerkers. Ook op het gebied qua MVO weten we dagelijks zo’n 50 mensen op de werkvloeren toe te voegen.

Dat is geheel afhankelijk van de vraag. Alles valt en staat met welke handling er met een bepaald product gedaan moet worden. Wij draaien de productie naar wens voor onze klanten, schalen op en af én draaien 24/7 door indien nodig.

Ja, Service Pack B.V. beschikt over een breed netwerk waar we uw vraag mee kunnen beantwoorden. Van layout tot uitvoering… natuurlijk alles in overleg met u om aan uw wensen te voldoen.

Ja, die hebben wij zeker… maar vaak zijn deze al op voorraad gepakt i.v.m. aankomende inpak orders. Heeft u dozen nodig dan kunnen wij ze voor u regelen.

Nee, niet standaard… wij ontwikkelen op wens van de klant. Maak gerust een afspraak en dan bespreken we graag welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Ja, Service Pack kan uw transport regelen in verschillende vormen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Wij slaan gerust producten voor u op en stellen het naar wens samen zoals u het op dat moment wenst te hebben voor uw klant. Hier zijn verschillende samenwerkingsvormen voor mogelijk welke wij u graag persoonlijk toelichten.

Inpak voor en door Professionals!

Neem contact op voor vrijblijvend advies